Tarieven op maat!

RM
Over RM Netherlands

RM Netherlands is in 1999 opgericht door Royal Mail en sinds 2005 zelfstandig actief op de zakelijke postmarkt. In ons sorteercentrum in Waddinxveen worden alle mogelijke nationale- en internationale post- en pakketstromen verwerkt. Lees onderstaand meer over ons bedrijf, de mensen en onze dienstverlening.

About us

Over ons

Voor zowel Nederlandse als internationale klanten werken wij continu aan verdere optimalisering van al deze stromen. Jij als zakelijke verzender bent ons uitgangspunt! Op basis van jouw verzendpatroon en bezorgwensen bieden wij de oplossing met een scherp tarief. Wij werken met én voor veel zakelijke verzenders uit diverse branches; uitgeverij, retail, grafisch, fulfilment, promo en gifts.

Wat doen wij voor jou?

Zorgen voor keuze op de postmarkt, dus blijvende marktwerking! Voordelig verzenden van jouw kleine of grote partijen zakelijke post, buspakjes, pakjes en pakketten. Oplossingen voor zowel nationale als internationale zendingen. Een hecht en ervaren salesteam staat ook voor jou klaar!

Mailbox letter closeup
Ontmoet ons salesteam

Heb jij vragen over het verzenden van partijen post, buspakjes of pakketten? Een specifieke vraag over maatwerk of het internationaal verzenden van jouw poststukken? Ons salesteam staat voor jou klaar!

Marco Blankvoort

Marco Blankvoort

Marten Bannink

Marten Bannink

Sandra Kokernoot2

Sandra Kokernoot-van der Boom

Sandra Pothmann

Sandra Pothmann

Leonieke Ernst IJsselstein2

Leonieke Ernst-IJsselstein

Daisy Melief2

Daisy Melief

Wat onze klanten zeggen
Compacon Logo Balloon Above RGB

"Sinds 1992 helpt Compacon merken zich te onderscheiden en verrassen met promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken. De distributie via RM Netherlands past als een jas. Een vast contactpersoon, de bereikbaarheid is perfect, er wordt snel gereageerd op vragen/mails etc en, last but not least, je voelt je nog echt klant. We zijn erg tevreden."

Compacon

Euroforum logo

"In RM Netherlands hebben we al jarenlang een stabiele partner voor de distributie van onze direct mailings. Ondanks dat het door de jarenlange samenwerking heel gewoon lijkt, voelen we ons nog steeds een zeer gewaardeerde klant. De goede prijs/kwaliteit verhouding en met name de afstemming die door RM Netherlands plaatsvindt met verschillende partijen in de keten is voor ons echt een pré."

Euroforum

Logo Feyenoord

"Al jaren is RM Netherlands onze vertrouwde partner voor het verzenden van onze post en webshop pakketten. Altijd betrouwbaar en flexibel waar mogelijk! "

Feyenoord Rotterdam

RM Vacatures

Werken bij RM

Bij RM Netherlands werken we aan een gemeenschappelijk doel: onze klanten de beste oplossing bieden. Daar hebben we een hecht en sterk team voor nodig. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bekijk onze vacatures!

Ruime
ervaring

Een hecht en ervaren team staat ook voor jou klaar!

Flexibele
instelling

Meedenken als het net even anders loopt dan gepland!

Specifieke klantoplossingen

Jij als zakelijke verzender bent ons uitgangspunt!

Scherpe
tarieven

Scherpe tarieven met passende bezorgkaders!

Tarieven op maat!